Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

48POW

Full power 48V 0.7A Power supply power plug

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :2873

48V 1.46A Power Adapter Power plug

Product specifications

Details
Product code 48POW
Current 1.46A
Input Voltage 110/220V
Output Voltage 48V
Back to Top
Product has been added to your cart