Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Fiber Optic Drop Cable SC/APC Connectors 40M

FTTH-1.657 A1

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :0151

 

PRODUCT DETAILS
Connector SC/APC-SC/APC simplex
Fiber G.657A1
Number of fibers 1
Length: 40m
Strength Member Prosphated Steel Wire
Outer Sheath LSZH – UV resistance / BLACK
Temperature range Operation -40~+70
   

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart