Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Germany type socket 5 ways

 TN05 Germany type socket,3way socket,with children protection,pp material

Disponueshmëria : S’ka stok
Kodi i produktit :6950
Back to Top
Product has been added to your cart