Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

HP Mouse OMEN USB Vector Essential

26.00

Disponueshmëria : S’ka stok
Kodi i produktit :SBCC0096

TECHNICAL
SPECIFICATIONS

Sensor

OMEN Radar 1 Sensor, co-developed with PixArt

Tracking accuracy

97%

DPI

200 – 7,200 (Default 1,600)

Acceleration

50G max

Tracking speed

220 IPS

Back to Top
Product has been added to your cart