Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

mFi mPort Door Sensor

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :8111

Door Sensor

  • Dimensions 50 x 9.5 x 7.7 mm (Magnet), 50 x 9.5 x 7.7 mm (Switch)
  • Contact Form Form A (SPST)
  • Maximum Rating 1.0A @ 28VDC
  • Initial Contact Resistance 0.3 ƒ¶ Maximum
  • Operating Range 20 mm (Typical)
  • Operating Temperature -10 to 60‹ C
  • Operating Humidity 80% Condensing
Back to Top
Product has been added to your cart