Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Mini splitter 1X16 , SC/APC connector

Mini splitter 1X16 cable dia. 0.90mm. 1m long, SC/APC connector

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :0188
Back to Top
Product has been added to your cart