Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

UniFi Category 6 Indoor Ethernet Cable (305 m)

UniFi Cable, CAT6, CMR – UC-C6-CMR

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :0638
Cable Category 6
Ethernet Support Up to 10 Gbps
Conductor Conductor Type: Bare solid copper
Conductor Wire Gauge: 23 AWG
Conductor Diameter: 0.575 mm, nominal
Insulation Insulation Type: FR-PE
Insulation Thickness: 0.2 mm, nominal
Insulation Diameter: 1.0 ± 0.1 mm
Crosstalk Anti-Crosstalk Divider Type: FR-PE
Anti-Crosstalk Divider: 5.0 x 0.5 mm, nominal
Rip Cord Yes
Jacket Jacket Material: PVC
Jacket Thickness: 0.5 mm, nominal
Jacket Outer Diameter: 6.0 ± 0.3 mm
Jacket Color: White
Reference Standard ISO/IEC 11801, TIA/EIA568B.2
Length 1,000′ / 304 m

 

Back to Top
Product has been added to your cart