Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

RG6/U 18AWG CCS 305m

RG6 PVC WHITE

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :0365
Model Number:
RG6 U cable
Type:
Coaxial
Number of Conductors:
1
Inner Conductor:
18AWG,1.02mm CCS
Insulation:
4.57mm Foamed PE
First Shield:
Bonded Al Foil
Braid Shield:
16 x 6 x 0.12mm AL wires Braid
PVC Jacket:
6.91±0.1mm PVC Jacket
Impedance:
75 /-3 Ohm
Capacitance:
52 /-2 pF/M
Velocity of Propagation:
85%
Screening Effectiveness:
≥70dB
Item:
RG6 U cable
Back to Top
Product has been added to your cart