Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Optical splitter SC/UPC 1X64

17 – Fiber optical splitter Mini Type  1X64

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :0187
Back to Top
Product has been added to your cart