Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Patch Cord SC/APC-SC/APC SM SX 1M

Disponueshmëria : Në stok
PRODUCT DETAILS
Fiber Category
Fiber Mode Single Mode
Connector Type SC, SC
Connector Polish APC, APC Simplex
Length1  1M
Outer Sheath LSZH

 

Back to Top
Product has been added to your cart