Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

SFP+ transverter 10G SM BiDi 1270/1330nm 10KM LC DDM

WK-10GSX-10KM-B

Disponueshmëria : Në stok
Back to Top
Product has been added to your cart