Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Gigabit PCI Express Network Adapter

TG-3468

  • 10/100/1000Mbps PCIe Adapter*
  • 32-bit PCIe interface, saving the finite chassis space
  • Wake-on-LAN, convenient to manage over LAN

17.50

Blej Tani
Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :6969
Back to Top
Product has been added to your cart