Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

USB 2.0 to 100Mbps Ethernet Network Adapter

UE200

  • Expand the Connectivity
  • Compact and Portable Design
  • Fast and Stable Data Connection
  • Plug & Play with increased compatibility

17.00

Blej Tani
Disponueshmëria : Në stok
Back to Top
Product has been added to your cart