Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

WirC1800F (MPPT Solar Charge Controller)

MPPT (Maximum Power Point Tracking)Solar Charge Controller offer an efficient, safe, multi-stage recharging process that prolongs battery life and assures peak performance from a solar array. Each Charge Controller allows customized battery recharging.

Features:

  • LCD display , easy to operate on LCD screen
  • Multi stage charging (3-stage charging , parallel charging and equalized charging function)
  • BTS – Battery remote temperature sensor terminal
  • Enable to charge Li-thium, Gel , lead-acid battery
  • With RS485 & USB communication port
  • Protection: PV array short circuit, PV reverse polarity, Battery reverse polarity, Over charging, Output short circuit
    Shkarko Datasheet

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :7025
Back to Top
Product has been added to your cart