Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

1.25G SFP, BIDI, 1310nm, 20km LC port

CE-SFPG/BIDI/20A

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :10218
Back to Top
Product has been added to your cart