Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

5MP 23× Starlight IR POE AI PTZ Camera (TC-H354S)

TC-H354S

Spec: 23X/I/E/V3.0

Shkarko Datasheet

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :7456
Back to Top
Product has been added to your cart