Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

2MP 44× Super Starlight IR AEW AI PTZ Camera (TC-H326M)

TC-H326M

Spec: 44X/IW/A

Shkarko Datasheet

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :7761

KEY FEATURES
·Auto-Tracking Early Warning (AEW)
·Up to 1920×1080@60fps
·Min. illumination Color: [email protected]
·Optical zoom: 44×, digital zoom 16×
·Built-in Speaker
·Support Human/Vehicle Classification
·Face Capture/intelligent monitoring mode
·Smart IR, IR Range: 180m
·S+265/H.265/H.264/M-JPEG
·IP66

Back to Top
Product has been added to your cart