Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

GPBD Huawei GPON Service Board Contains 8 pcs C++

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :0096

Huawei 8-GPON Port Interface Card(B , C , C GPON module is available)
Apply to Huawei MA5603T, MA5600T, MA5683T, MA5680T, MA5608T OLT system
GPBD is available from ISP-Home
Available in 3 versions:H805GPBD, H806GPBD, H807GPBD
Support split ration 1:128
WDM, use single mode single core fiber
Transmit Speed: 2.488Gbit/s, Receive Speed: 1.244Gbit/s
Interface Type: SC/PC
Max Transmit Distance: 20KM
Transmit Wavelength: 1490nm, Receive Wavelength: 1310nm
Standards Compliance: ITU-T G.984.1, ITU-T G.984.2, ITU-T G.984.3, ITU-T G.984.4
C SFP Module Optical Power: 3 dBm~7 dBm, Receiver Sensitivity: -32 dBm

Back to Top
Product has been added to your cart