Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

ZTE SCXN Control Card

ZTE SCXN Control Card is control and switch card for C300 supporting 16 port GPON cards, 4x GE uplink interface, 2x management interface

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :6856
Back to Top
Product has been added to your cart