Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Modular Plug Crimps Strips Cuts Tool (WK-208M)

  • Crimping arrange: RJ45 8P8C
  • Length : 200mm
  • Weight: 0.25kg
  • RJ45 crimping tools

6.40

Blej Tani
Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :2213
Back to Top
Product has been added to your cart