Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Patch Cord FC/UPC-FC/UPC , SM SX 3m

FC/PC-FC/UPC-SX-SM-3 – FC/PC-FC/PC Patch Cord, Single Mode Simplex, 3meter

Disponueshmëria : Në stok
PRODUCT DETAILS
Fiber Category
Fiber Mode Single Mode
Connector Type FC, FC
Connector Polish UPC, UPC Simplex
Length 3 M
Outer Sheath LSZH
Back to Top
Product has been added to your cart