Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Patch Cord LC/UPC-LC/UPC SM DX 2M

64 – Fiber optic LC/UPC-LC/UPC SM DX 2.0mm LSZH 2M

 

Disponueshmëria : Në stok

 

PRODUCT DETAILS
Fiber Mode Single Mode
Connector Type LC, LC
Connector Polish UPC, UPC Duplex
Length 2 M
Outer Sheath LSZH

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart