Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Patch Cord SC/APC-SC/APC SM DX 3m

SC/APC-SC/APC-DX-SM-3 – SC/APC-SC/APC Patch Cord, Single Mode Duplex, 3meter

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :0550
Back to Top
Product has been added to your cart