Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Patch Cord SC/UPC-ST/UPC OM3 SX 2M

29 – Fiber optic SC/UPC-ST/UPC OM3 SX 2.0mm LSZH 2M

 

Disponueshmëria : Në stok
PRODUCT DETAILS
Fiber Category OM3
Fiber Mode Multi Mode
Connector Type SC, ST
Connector Polish UPC, UPC Simplex
Length 2 M
Outer Sheath LSZH

 

Back to Top
Product has been added to your cart