Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Patch Cord SC/UPC-ST/UPC OM3 SX 5M

31 – Fiber optic SC/UPC-ST/UPC OM3 SX 2.0mm LSZH 5M

 

Disponueshmëria : Në stok
Back to Top
Product has been added to your cart