Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

1.25G SFP, SM, Dual Fiber, 20KM, LC Connector

CE-SFPG/SM/20/LC

Disponueshmëria : Në stok
Back to Top
Product has been added to your cart