Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

2MP Mini Dome Camera

TC-C32PS
Spec: I3/E/Y/M/H/2.8mm(4mm)/V4.2
Shkarko Datasheet

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :TC-C32PS

KEY FEATURES
·Metal Housing
·Up to 1920×1080@25fps
·S+265/H.265/H.264
·Min. illumination Color: [email protected]
·Smart IR, IR Range: 30m
·Audio I/O 1/1,Alarm I/O 1/1
·Support tripwire,perimeter
·Human/Vehicle Classification
·Built-in Mic, SD Card Solt
·Operating Conditions -40°~65°, 0~95% RH
·POE, IP67

Back to Top
Product has been added to your cart