Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

BNC Crimping Tool (WK-548)

This universal compression tool is designed for use on F Connectors (RG59, RG6, & RG11), BNC Connectors (RG59 & RG6) and RCA Connectors (RG59 & RG6).

Tool is designed with a dual head and adjustment dial for each unique connector application.

13.30

Blej Tani
Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :2161
Back to Top
Product has been added to your cart