Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Wire Stripper (WK-7312)

3.60

Blej Tani
Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :7312
Inner blade used cable  RG58, RG59
Strip and cut tool model coaxial 2-blanes
Stripping cable  RG58, RG59 (ORRG62)
OAL 102mm
Weight 50g
Size 59.5 x 30.9 x 33.0mm
Net/gross weight 7.5/13kg
Back to Top
Product has been added to your cart