Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Wire Stripper (WK-332B)

 

3.04

Blej Tani
Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :2164

Application

1-blade model, for stripping center core and outer jacket
Strip and cut tool for coaxial 2-blanes model
For RG-58 (3C2V), RG-59/62 and RG6
OAL 102mm
Weight 50g
Back to Top
Product has been added to your cart