Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Wire Stripper (Coaxial Cable/RG59/RG6/RG11)

5.54

Blej Tani
Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :2163
Back to Top
Product has been added to your cart