Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

CRIMPING TOOL (WK-200R)

‘- Crimping Tool with 8P8C/6P6C/4P4C
– OEM available
– Crimps 8 position plugs
– Durable and easy to use
– Designed with easy grip handles
– Suitable for crimping telephone plugs
– Ratchet mechanism provides complete crimp prior to releasing plug

12.20

Blej Tani
Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :2212
Back to Top
Product has been added to your cart