Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Crimping Tool (WK-808G)

16.63

Blej Tani
Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :2202

‘- For 8P8C/RJ45, 8P6C, 8P4C and 8P2C
– With ratchet mechanism
– OAL: 7.8-inch (198mm)
– For electricians and maintenance personnel, small lugs and splices
– Lightweight, easily fits into tool pouches

Back to Top
Product has been added to your cart