Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Patch Cord LC/PC-LC/PC SM DX 3m

LC/UPC-LC/UPC-DX-SM-3 – LC/PC-LC/PC Patch Cord, Single Mode Duplex, 3meter

Disponueshmëria : S’ka stok
Back to Top
Product has been added to your cart