Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Patch Cord LC/UPC-LC/UPC SM SX 2M

40 – Fiber optic LC/UPC-LC/UPC SM SX 2.0mm LSZH 2M

 

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :0193
PRODUCT DETAILS
Fiber Category
Fiber Mode Single Mode
Connector Type LC, LC
Connector Polish UPC, UPC Simplex
Length 2M
Outer Sheath LSZH

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart