Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Patch Cord LC/UPC-LC/UPC SM SX 5M

39 – Fiber optic LC/UPC-LC/UPC SM SX 2.0mm LSZH 5M

 

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :0192
PRODUCT DETAILS
Fiber Category
Fiber Mode Single Mode
Connector Type LC, LC
Connector Polish UPC, UPC Simplex
Length 5 M
Outer Sheath LSZH

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart