Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Speaker MT-226 Mate

  • 100V FULL RANGE
  • 6.5 inch 100V hifi conference wall speaker
  • With transformer 35W
  • TWO way wall speaker,25mm cone woofer,25mm cone alto
  • Color : Black

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :3094
RMS POWER 35W
MAX POWER 50W
VOLTAGE INPUT 100 V
SENSITIVTY 92dB
FQ RESPONSE 75hz-20Khz
LOUDSPEAKER 6.5“(Φ166mm)25/25mm cone
Back to Top
Product has been added to your cart