Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Speaker MT-506 Mate

  • 100V FULL RANGE
  • 6.5 inch full range ceiling speaker
  • 3-6W with transformer
  • Metal spring strong for the ceiling
  • Color : White

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :6725
RMS POWER 3W
MAX POWER 6W
VOLTAGE INPUT 100 V
SENSITIVTY 91dB
FQ RESPONSE 90-16Khz
LOUDSPEAKER 6.5“(Φ158mm)19mm cone
Back to Top
Product has been added to your cart