Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Speaker MT-511 Mate

  • 5 inch 100V full range hanging speaker
  • 3W/10W power with transformer
  • Pendant Speaker Factory For PA Sound System
  • HANGING SPEAKER
  • Color : White

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :6727
RMS POWER 3W/10W
MAX POWER 20W
VOLTAGE INPUT 100 V
SENSITIVTY 90dB
FQ RESPONSE 90-16Khz
LOUDSPEAKER 5“(Φ120mm)14mm cone
Back to Top
Product has been added to your cart