Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Speaker MT-582 Mate

  • 100V FULL RANGE / 8OHM
  • 3inch 8Ω 100V wall speaker
  • TWO way wall speaker
  • 19mm cone woofer , 13mm silk film tweeter
  • Color : Black

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :6724
RMS POWER 10W
MAX POWER 20W
VOLTAGE INPUT 100 V
SENSITIVTY 90dB
FQ RESPONSE 90hz-18Khz
LOUDSPEAKER 3“(Φ75mm)19/13mm cone
Back to Top
Product has been added to your cart