Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Amplifier MT-2060U 60W Mate

  • 60W Max Power
  • AC Power 220V/50Hz or 110V/60Hz
  • Can be control volume of each zone alone With USB, MP3 player ,bluetooth,FM
  • 1- way MIC input,1-way line input,1-way line output With volume bass and treble
  • Color : Black / Aluminum

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :3089
OUTSIDE SIZE 280×180×65mm
MAX POWER 60W
INPUT MIC:35MV/600Ω AUX:400MV/10K
FQ RESPONSE 80Hz-18KHz(±3dB)
VOLUME ADJUST Bass:±10dB at 100Hz; Treble:±10dB at 10Hz
POWER(SWITCHING POWER) AC220V/50Hz
Back to Top
Product has been added to your cart