Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Speaker MT-222 Mate

  • 5.5 inch 100V hifi conference wall speaker
  • LOUDSPEAKER 5.5“(Φ135mm)25/13mm cone
  • With transformer 40W
  • Materal is ABS
  • Color : Black

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :6721
RMS POWER 40W
MAX POWER 80W
VOLTAGE INPUT 100 V
SENSITIVTY 92dB
FQ RESPONSE 80hz-20Khz
LOUDSPEAKER 5.5“(Φ135mm)25/13mm cone
Back to Top
Product has been added to your cart