Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Speaker MT-20T Mate

  • 100V FULL RANGE
  • 2 way Full Range Column Speaker
  • Material Aluminum
  • Outdoor
  • Color : Black

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :3431
RMS POWER 20W
MAX POWER 40W
VOLTAGE INPUT 100 V
SENSITIVTY 92dB
FQ RESPONSE 75-20Khz
LOUDSPEAKER Φ25mm/Φ166mm
Back to Top
Product has been added to your cart