Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

3MP WIFI EW IP Camera (TC-H332N)

TC-H332N
Spec:I2W/WIFI/Eu/4mm/V4.0

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :8563

KEY FEATURES
·Up to 2304×1296@20fps
·Smart IR, IR Range: 20m
·2-way Talk,Built-in Mic/Speaker
·360° panoramic view
·Privacy Mode
·WiFi
·Support Human Detection and Tracking
·DC12V±25%

Back to Top
Product has been added to your cart