Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

MS TERIS S350 gaming mouse pad

Quality and durable mouse pad MS TERIS S350 in black. It provides flexibility and precise mouse control and is a necessary addition to any gaming corner.
MS TERIS S350 mouse pad,
Dimensions: 250x200x2mm, composition: rubber + fabric.

2.00

Blej Tani
Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :8310
Back to Top
Product has been added to your cart