Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

UniFi 25G SFP28 Direct Attach Cable 0.5M

UACC-DAC-SFP28-0.5M

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :8576
General
Connector 1
SFP+ Male
Connector 2
SFP+ Male
Cable Length
0.5 m
Physical and Environmental
Outer Diameter
 / 6 mm
Jacket Type
Polyvinyl Chloride (PVC)
Wire Gauge
30 AWG
Operating Temperature
32 to 102°F / 0 to 70°C
Back to Top
Product has been added to your cart