Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

Patch Cord FC/UPC-SC/UPC SX SM 1M

Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :0560
PRODUCT DETAILS
Fiber Category
Fiber Mode Single Mode
Connector Type FC, SC
Connector Polish UPC, UPC Simplex
Length 1M
Outer Sheath LSZH
Back to Top
Product has been added to your cart