Ballina
Shop

Porosi të shpejta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut 🚚🚚 !!

(+383)45 60 7000

24-Port Layer 3 Managed Gigabit PoE+ Switch with 4 10G SFP Slots, 400W

GS5024PS4-400W

459.00

Blej Tani
Disponueshmëria : Në stok
Kodi i produktit :7626

I/O Interface
Power
Ethernet
Performance
Capacity
Packet Forwaring Rate
DDR SDRAM
Flash Memory
Packet Buffer Memory
MAC Address
Jumbo Frame
VLANs
MTBF
AC100-240V/50-60Hz
24*10/100/1000Mbps POE Port
4*10G SFP Port
1*RJ45 Console Port
1*USB Port
128Gbps
95.23Mpps
128MB
16MB
12Mbit
16K
12Kbytes
4096
100000 hours

Back to Top
Product has been added to your cart